Csirkés "torta"

2011-11-27

sponsored links



Vagy "nem lehet abbahagyni" csirke vagy egyszerûen csak rakott csirke. Azok az ételek, amelyeknek sok-sok neve van (lásd Ferdinánd-tekercs) általában nagyon jók! Ezt is imádom, tényleg nem lehet abbahagyni. Éppen ezért csak egy nagyon egyszerû, párolt zöldséges köretet csináltam hozzá, ellensúlyozandó az egyébként igencsak kalóriadús fogást.

Csirke "torta"

Hozzávalók 4 személyre: 2 egész csirkemell filé, 3 tojás, 1,5 dl tejföl, 20-20trappista és füstölt sajt, 15dkg szeletelt szalonna, só, bors, szerecsendió.

Elkészítés: Csirkemellet lefejtjük a csontról, vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és megfûszerezzük. Egy tûzálló tálat húsos szalonnával kibélelünk (vagy kivajazzuk, ha nincs a láthatáron szalonna). A csirkeszeleteket belerétegezzük úgy, hogy minden réteg után megkenjük a tojás-tejföl keverékkel és a reszelt sajtot szórunk rá. A legfelsõ réteget mindenképpen a sajt ...

Folytats a blogon ... agifoz.blogspot.com/2011/11/csirkes-t...

sponsored links

Keres?s